Min ny tids vej

Da jeg første gang hørte om energiopdateringer, og hvad der fulgte med ved at modtage ny tids energi optimalt, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var lige den behandling, jeg have brug for.

 

Det er den største omvæltning og energifremgang, jeg nogensinde har været ude for.

Jeg fik en stor indre ro og blev langt mere balanceret i mine handlemåder. Beslutninger blev lettere at træffe, og jeg havde ikke længere nogle problemer med at fører dem ud i livet.

Jeg har nu en langt større tolerance og forståelse for mennesker og situationer, der førhen kunne vælte mig og fylde helt enormt.

Jeg har det som om at alle brikkerne er faldet på plads og der derved er skabt plads til udvikling og fremgang.

 

Jeg oplevede at min søn på 3 år begyndte at søge mig meget mere, og vi fik et langt mere roligt og harmonisk forhold til hinanden. Jeg kan bedre forstå og kommunikere med ham nu end hvad jeg kunne før. Han har rigtig meget gavn af at kunne blive mødt i den samme ny tids energi som han er født ind i. Tidligere, blev han frustreret og ked af det over at føle sig misforstået. 

Han hviler også mere i sig selv nu.

 

Senere i min krystalliseringsproces modtog jeg en traume healing og sidenhen en planet healing. Begge er meget dybe og effektive healingsmetoder, der gav mig en enorm indsigt og hjalp mig utroligt meget i min proces. Jeg kan kun anbefale de to healingsformer, der virkelig åbner op, healer, renser og balanceret på en måde, jeg aldrig er stødt på førhen.

 

Der er kommet meget større kraft på mine behandlinger, nu hvor jeg healer i ny tids energi. Det er så fantastisk en energi, at have arbejde med. – Jeg nyder og elsker virkelig mit arbejde.

 

Mit liv er kommet ind i et helt fantastisk flow, jeg har masere af energi, og jeg har fat i min indre kerne. Alt sammen fordi jeg gjorde mig det valg, at træde over til ny tids energi, så jeg nu kan modtage og benytte mig af den rene og kraftige energi, på et langt højere plan.

Henriette Møller Plesner

Bofferhøjen 2, Sønderbæk,
8920 Randers NV

www.livetsenergi.dk

Du kan finde mig på krak.

Kontakt mig på
telefon 28722565
eller send en mail til
henriette@livetsenergi.dk

Dit navn *

Din e-mail *

Telefon *

Emne

Din besked