Den globale frekvens

Ny tids energi er den nye, og langt mere højfrekvente universelle energitilstrømning, der løbende over de sidste 25 år har øget sin tilstrømning til jorden. Dette endelige skift fra gammel tids energi til ny tids energi er nu i 2012 endeligt indtruffet.

Dette har stor betydning for hele verden og alle mennesker.

I denne overgangsfase har mange haft en følelse af, at blive mere og mere tyndslidt. Det er fordi de har brugt og bruger en meget stor del af deres energi, på at kunne overleve i verden, der har kørt mindre og mindre på gammel tids energi, altså den energi vi indtil nu har levet på, af og med.

Der er også mange, der har en fornemmelse af, at der er noget der venter. Noget som de gerne vil have, eller komme hen til, men ikke kan finde ud af hvad er eller hvordan de skal nå derhen.Det er fordi de kan mærke ny tids energi og alt det den står for, men ikke i deres hjerner kan forstå hvordan det hele hænger sammen. De forsøger at regne den ud. Men det kan man bare ikke.

Ny tids energi skal mærkes. Når du i dit hjerte mærker energien, er du ikke i tvivl.

Mange har store ubalancer, forvirring, indre uro, manglende overskud og overblik, mm.Dette skyldes at den gamle energi, folk førhen har været modtagelige overfor gennem deres gamle aura, ikke kan modtage de højere frekvenser, som ny tids energi er på.

Dette vil medføre, at folk ikke kan være i balance med sig selv og andre. De vil blive drænet bare ved at de forsøger at holde sig oprejste i en verden, der kører på en højere frekvens end de er modtagelige overfor.

Gennem en energiopdatering får du en ny aura, der er modtagelig for ny tids energi, så du kan finde din indre kerne og overskud i dit liv.

Du vil med andre ord igen have mulighed for at kunne tanke op med ny tids energi med alle de fordele den bringer til dig.

Læs mere om, hvad dine fordele er ved at leve i og med ny tids energi her.

Henriette Møller Plesner

Bofferhøjen 2, Sønderbæk,
8920 Randers NV

www.livetsenergi.dk

Du kan finde mig på krak.

Kontakt mig på
telefon 28722565
eller send en mail til
henriette@livetsenergi.dk

Dit navn *

Din e-mail *

Telefon *

Emne

Din besked