Traume healing

Traumehealing, er mest til dig, der har fået en energiopdatering og er på vej i din krystalliseringsproces.

 

99 % af alle traumer menes at stamme fra før og under fødslen. Disse traumer sætter sig fast, helt nede på celleplan i vores krop, og derfra sætter det skygger ud i hele vores system, krop og liv.

 

Et traume kan vise sig ved et handlingsmønster, der gentager sig eller blokeringer, der synes uoverskuelige.

Det kan være en problematik der til stadighed skal kæmpes med og ikke synes til at få bugt med. Disse traumer hindrer os i at nå vores indre lykke, ro og balance.

 

Ved at gå helt tilbage til første gang du møder dit uhensigtsmæssige program, altså der hvor dit traume fik sin begyndelse, kan det blive healet, så du bliver fri for den binding, det har haft til dit liv.

 

En healingmetode, der går i dybden med traumet og optimerer healingsprocessen både gennem sin effektivitet og klarhed. Med en traume healing, er der ikke brug for lange og opslidende terapiforløb.

 

Traumehealing er specielt velegnet undervejs i krystalliseringsprocessen. Det er den proces, der sættes i gang efter en energiopdatering. At have fået en energiopdatering inden en traumehealing, gør healingen hurtigere, lettere og mere holdbar.

Henriette Møller Plesner

Bofferhøjen 2, Sønderbæk,
8920 Randers NV

www.livetsenergi.dk

Du kan finde mig på krak.

Kontakt mig på
telefon 28722565
eller send en mail til
henriette@livetsenergi.dk

Dit navn *

Din e-mail *

Telefon *

Emne

Din besked