Energiopdatering

Energiopdatering er for dig, der har brug for udvikling og medgang i dit liv. – Dig der gerne vil leve i, og med ny tids energi.

 

En permanent og energiløftende behandling, der gør dig i stand til at overskue og se på dit liv samt verden med ny øjne.

Den nye aura, du får, vil kunne modtage de frekvenser, som den meget lette og rene ny tids energi sender på. Det medfører, at du vil kunne overskue dine problemer og få let ved at finde de mest gunstige løsninger for dig.

Det vil blive muligt for dig at rumme og finde ro i det, du sætter dig for. Du vil opleve, at det bliver lettere for dig at sætte dig et mål og nå det.

Dit selvværd bliver markant højnet, da du kommer til at hvile i dig selv og finde de løsninger, der får tingene til at glide for dig. Ny tids energi kan give dig muligheden for at leve i flow og med udvikling samtidig med, at du kan finde kernen i dig selv.

 

Har du børn, børnebørn eller har med børn og unge at gøre, kan du med en energiopdatering komme op på samme højfrekvente energiniveau, som de modtager og lever i. Når du kommer til at modtage samme energi, som børn af ny tids energi modtager, elimineres de gnidninger og frustrationer, der tidligere har været på baggrund af, at barnet ikke har følt sig hørt og forstået. I vil komme til at svinge med samme energi, og det vil give ro for begge parter, samt plads til at I kan hvile i jer selv og med hinanden.

 

En energiopdatering vil transformere energien i din aura fra sjæls til ånds niveau. Efter behandlingen er afsluttet, kommer du i krystalliseringsprocessen. Her integreres åndsenergien helt ind i kroppen på celleplan. Under denne proces udvikles du til et færdigt kommende krystalmenneske, som matcher den energi, der kommer til jorden nu.
Se illustrationer på krystalliseringsprocessen her.

 

Behandlingen er permanent og skal ikke gentages.

Den kan følges op af afbalancering og/eller traume healing, der kan være en hjælp i din videre udvikling i krystalliseringsprocessen og i dit liv fremadrettet.

Henriette Møller Plesner

Bofferhøjen 2, Sønderbæk,
8920 Randers NV

www.livetsenergi.dk

Du kan finde mig på krak.

Kontakt mig på
telefon 28722565
eller send en mail til
henriette@livetsenergi.dk

Dit navn *

Din e-mail *

Telefon *

Emne

Din besked